Få et dykkercertifikat

lør dn 21st november 2015

Dykning på Thorsgaard Efterskole

Få et dykkercertifikat på efterskole

Man siger at mennesket ved mere om månens overflade end om havets bund. Derfor er dykning lige noget for de nysgerrige og eventyrlystne. Verden er fuld af vidunderlige dykkermuligheder. Både i de varme koralfyldte have,  men også i danske farvande  venter fantastiske og uforglemmelige oplevelser for de modige, der tør møde en helt ny verden under havets overflade.

Denne verden vil vi gerne præsentere vores elever for. I første omgang under helt betryggende forhold i svømmehallen og senere i havet og fjorden.  Man bestemmer selv hvor langt man har lyst til at gå, og bliver hele tiden fulgt af dygtige og veluddannede instruktører, der igennem årene har uddannet  mere end 1000 efterskoleelever, som dykkere. De finder hurtigt den enkeltes niveau  og har altid dette som udgangspunktet i deres undervisning.

Hvis du ønsker det kan du gå hele vejen og blive certificeret open water dykker og senere tage det videregående advanced kursus. Lader du dig certificere kan du efterfølgende dykke på egen hånd alle steder i verden. Selve certificeringen betaler eleverne for separat.

Alle kan være med man skal blot kunne svømme og ikke være bange for at få hovedet under vand.