Performance

Dans efterskole

Er et fag der tager udgangspunkt i dramatikken og musikkens verden. Har du lyst til teater og/eller musik, er dette måske en linje for dig? Linjefaget kan dele sig i to, med musikken på den ene side og teater/dramatikken på den anden. Det kan også være du som elev ønsker at kombinere dem begge. Det er ikke vigtigt at kunne det hele på forhånd, men vigtigt du har motivationen for at lære. I løbet af året vil performancelinjen med udgangspunkt i begge genrer skulle præstere en danseopvisning. Danseforestillingen vil tage udgangspunkt i forskellige dansestile til musik, indøvet, indspillet og produceret af de musiske elever. Dansene kan evt. blive bundet sammen af fortolkende dialoger/ monologer fra teatereleverne. Endvidere mulighed for fremstilling af musikvideo samt filmproduktion. Det kunne også være en rockkoncert med inviterede gæster eller musicalgenren, måske med videre udgangspunkt i en turné til andre spillesteder. Her på linjen er det kun fantasien der sætter grænser!

Linjefagstur
På linjen kommer du afsted på tur sammen med de andre linjefagselever og dine lærere. På turen bliver I udfordret i det dramatiske og musiske, I skal måske selv optræde og spille, eller måske se en stor opsætning af et af de store stykker I kan arbejde videre med som inspiration for linjefagets videre forløb.

Vælg Performance: Hvis  du vil udfordres på din komfortzone og turde bevæge dig selv og andre på det musiske og dramatiske plan, skal du vælge Performance på Thorsgaard!

Kongenshus Efterskole - ansøg her