Psykologi & livsstillinjen

Drømmer du om at blive klogere på dig selv og dine tanker? Om at sætte teori og praksis i spil i forhold til at lære mellemmenneskelige relationer og konflikthåndtering. Om at forstå sammenhænge mellem de store følelser som had-kærlighed, lykke-ulykkelig, glad-vred etc., om at forholde sig til ondskab, når mennesker bliver onde og til den anden side af faget, moderne livsstil og anderledes livsstilsformer?  Så er psykologi og livsstil måske noget for dig. Linjefaget tager udgangspunkt i både psykologisk teori, men også i praksis som eksempelvis mindfullness, yoga, afspænding – og nudging, når psykologien kommer i metaperspektiv.

Linjefagstur
På linjen kommer du afsted på tur sammen med de andre linjefagselever og dine lærere. På turen bliver I udfordret i det psykologiske aspekt, og bliver udfordret på flere parametre, mindfulness og yoga bliver helt sikkert noget I skal prøve kræfter med.

Vælg Psykologi & livsstil hvis du vil blive klogere på  dig selv og udfordres på det psykiske plan i dit ophold på Thorsgaard Efterskole!

Kongenshus Efterskole - ansøg her