Teknik & Science

Teknik på efterskole

Er der en opfinder gemt i dig? Er du innovativ og nysgerrig -har du lyst til at prøve kræfter med alt fra at flyve med droner til programmering af legorobotter og har du hænderne godt skruet på? Teknik & Sciencelinjen er der, hvor vi arbejder med al den teknologi der omgiver os, og undersøger hvordan den fungerer. Det er for dig der synes at gadgets er spændende og måske tænker på en ungdomsuddannelse som HTX. I vores robotværksted bygger vi LEGO robotter med Mindstorm der både skal designes, bygges og programmeres. Vi skal også programmere og lege med gadgeten over dem alle, den fantastiske NAO robot. Vi flyver med droner og bygger radiostyrede biler om til monstermaskiner. Men vi bruger også vores egen 3D printer, arbejder med 3D design og 3D scanning og printer alle de fantastiske produkter vi får lavet. Det handler om teknologi-dannelse og om at blive intelligente praktikere.

Linjefagstur
På linjen kommer du afsted på tur sammen med de andre linjefagselever og dine lærere. På turen bliver I udfordret i det tekniske og videnskabelige, I bliver udfordret på flere parametre hvor både hænder og hjerne kommer i mange vindinger.

Vælg teknik og science hvis der er en videnskabsmand gemt i dig og du gerne vil tættere på universets gåder i dit ophold på Thorsgaard!

Kongenshus Efterskole - ansøg her