Bliv elev

Sådan bliver du elev

Inden vi optager dig som elev på Thorsgaard Efterskole skal du have besøgt skolen og fået en rundvisning.

Der vil ved besøget endvidere finde et lille interview sted mellem dig og en af os ansatte, så vi lærer dig lidt bedre at kende.

Det kan enten være at du booker dig ind til et åbent hus arrangement den første søndag i en måned, eller aftaler besøg på et andet tidspunkt, det er helt op til dig og du er lige velkommen til begge dele.

Under alle omstændigheder skal du tilmelde dig vores tilmeldingsskema nedenstående i forbindelse med booking af et besøg.

Vi vil efter besøget sende dig en bekræftelse på dit besøg, og om vi har plads på den linje og klasse du ønsker. Hvis du efter besøget tænker, “Yeah Thorsgaard Efterskole er lige mig”, skal du gå ind og udfylde det endelige tilmeldingsskema som du får tilsendt fra os.

Når du har tilmeldt dig og indbetalt indmeldelsesgebyr, vil du få en endelig bekræftelse på at du er optaget på skolen.

Er der det, vil du dermed være sikret en plads på Thorsgaard i det skoleår, du har valgt:-)

Vi glæder os til at se dig <3

Book rundvisning