Efterskolernes Aften

Kom på besøg på Thorsgaard Efterskole, på Efterskolernes Aften, d. 8. januar 2020 kl. 18.00 – 21.00

På Thorsgaard Efterskole ligger vi på toppen af Mariager Fjord, i gå afstand til Hobro by og i en meget smuk natur. Der er bus og tog i gåafstand til skolen.

Vi har 9. og 10. klasse -og mulighed for at vælge TE10 som er vores projekt og innovative linje, hvis du er til procesorienteret undervisning- og vores BS klasse, hvis du har brug for lidt ekstra hjælp til det faglige.

Vi er en værdibaseret skole, med højt til loftet.

Vi favner bredt de unges initiativer og interesser og lægger meget vægt på elevdemokrati i hverdagen, bæredygtighed, både mentalt, pædagogisk og den grønne… Vi ønsker at give de unge mennesker et år med fællesskab, liv og gode grin, men også et år med mod på livet, mod til at stå ved sig selv og ret til at have holdninger og meninger. Vi har fællesmøder og 5D (medborgerskabsundervisning) og ugentlige sangtimer som vigtige fællestimer for alle unge på Thorsgaard.

Vi har 5 linjefag; Psykologi & Livsstil, Islandske Heste, Outdoor, Teknik & Science og eSport som du vælger for et år, og et hav af forskellige valgfag.

Vores linjefag Outdoor og Islandske heste bruger dagligt alle de fine muligheder, vores beliggenhed giver os. Kom og tjek vores sprit-nye ovalbane ud til islandske heste og vores hyggelige båI- og shelterplads til outdoor aktiviteter. I Teknik & Science har vi netop installeret vores nye laserskærer, og vores lokaler er indrettet til at udfolde sig med robotter, droner o.l. i vores nye makerspace. Psykologi & livsstil har et dejligt lokale, hvor der er rig mulighed for at udfolde sig med fagets psykologiske aspekter og i eSportslokalet er der drøn på strategien, computerne og den fysiske udfoldelse…

Er du blevet nysgerrig, så kom og besøg os på Efterskolernes aften, mellem kl. 18.00 – 21.00 få en rundvisning, samtale og en kop dejligt varmt, med sødt til…

Vi glæder os til at se dig <3

Ved spørgsmål kontakt os på: 98523233 eller kontor@thorsgaardefterskole.dk

 

Tilmeld dig her