Efterskolernes Aften

Kom på besøg på Thorsgaard Efterskole på Efterskolernes Aften

Vi begynder allerede kl 11, da vi ved, du sikkert gerne vil flere steder rundt på de forskellige skoler og få et indblik i efterskolelivet.

På Thorsgaard Efterskole ligger vi på toppen af Mariager Fjord, i gå afstand til Hobro by og i en meget smuk natur. Der er bus og tog i gåafstand til skolen.

Vi har 9. og 10. klasse -og mulighed for at vælge TE10 som er vores projekt og innovative linje, hvis du er til procesorienteret undervisning- og vores BS klasse, hvis du har brug for lidt ekstra hjælp til det faglige.

Vi har 5 linjefag som du vælger for et år, og et hav af forskellige valgfag.

ER du blevet nysgerrig, så kom og besøg os på Efterskolernes dag, mellem kl 11-17

Der vil være lækre sandwich, som enten kan nydes på skolen eller medbringes på farten til næste destination!

Vi glæder os til at se dig <3

Ved spørgsmål kontakt os på: 98523233 eller kontor@thorsgaardefterskole.dk