Efterskolernes Aften

Kom på besøg på Thorsgaard Efterskole på Efterskolernes Aften d. 9. januar 2018 kl. 17.00 – 21.00

Vi begynder allerede kl. 17.00, da vi ved, du sikkert gerne vil flere steder rundt på de forskellige skoler og få et indblik i efterskolelivet.

På Thorsgaard Efterskole ligger vi på toppen af Mariager Fjord, i gå afstand til Hobro by og i en meget smuk natur. Der er bus og tog i gåafstand til skolen.

Vi har 9. og 10. klasse -og mulighed for at vælge TE10 som er vores projekt og innovative linje, hvis du er til procesorienteret undervisning- og vores BS klasse, hvis du har brug for lidt ekstra hjælp til det faglige.

Vi har 5 linjefag, som du vælger for et år, og et hav af forskellige valgfag.

ER du blevet nysgerrig, så kom og besøg os på Efterskolernes dag, mellem kl. 17.00 – 21.00 få en rundvisning, samtale og en kop dejligt varmt med sødt til…

Vi glæder os til at se dig <3

Ved spørgsmål kontakt os på: 98523233 eller kontor@thorsgaardefterskole.dk