Efterskolernes Dag

Kom på besøg på Thorsgaard Efterskole på Efterskolernes dag fra 11-17 – BEMÆRK tidspunkt

Vi begynder allerede kl 11, da vi ved, du sikkert gerne vil flere steder rundt på de forskellige skoler og få et indblik i efterskolelivet.

På Thorsgaard Efterskole ligger vi på toppen af Mariager Fjord, i gå afstand til Hobro by og i en meget smuk natur. Der er bus og tog i gåafstand til skolen.

Vi har 9. og 10. klasse -og mulighed for at vælge TE10 som er vores projekt og innovative linje, hvis du er til procesorienteret undervisning- og vores BS klasse, hvis du har brug for lidt ekstra hjælp til det faglige.

Vi har 5 linjefag som du vælger for et år, og et hav af forskellige valgfag.

ER du blevet nysgerrig, så kom og besøg os på Efterskolernes dag, mellem kl 11-17

Der vil være lækre sandwich, som enten kan nydes på skolen eller medbringes på farten til næste destination!

Vi glæder os til at se dig <3

Ved spørgsmål kontakt os på: 98523233 eller kontor@thorsgaardefterskole.dk