Efterskolernes Dag

Kom på besøg på Thorsgaard Efterskole på Efterskolernes dag fra 11-17 – BEMÆRK tidspunkt!

Vi begynder allerede kl. 11, da vi ved, du sikkert gerne vil flere steder rundt på de forskellige skoler og få et indblik i efterskolelivet.

På Thorsgaard Efterskole ligger vi på toppen af Mariager Fjord, i gå-afstand til Hobro by og i en meget smuk natur. Der er bus og tog i gå-afstand til skolen.

Vi har almen 9. og 10. klasse, du har mulighed for at vælge TE10, som er vores projekt- og innovative 10.-klasse, hvis du er til projekt og procesorienteret undervisning og vores BS klasse, hvis du har brug for lidt ekstra hjælp til det faglige.

Vi har fem linjefag, som du vælger for et år samt et hav af forskellige valgfag. Tjek vores hjemmeside på dette link www.thorsgaardefterskole.dk, hvor du kan læse meget mere!

Vores linjefag Outdoor og Islandske heste bruger dagligt alle de fine muligheder, vores beliggenhed giver os. Kom og tjek vores sprit-nye ovalbane ud til islandske heste og vores hyggelige båI- og shelterplads til outdoor aktiviteter. I Teknik & Science har vi netop installeret vores nye lazerskærer, og vores lokaler er indrettet til at udfolde sig med robotter, droner o.l. i vores nye makerspace. Psykologi & livsstil har et dejligt lokale, hvor der er rig mulighed for at udfolde sig med fagets psykologiske aspekter og i eSportslokalet er der drøn på strategien, computerne og den fysiske udfoldelse…

ER du blevet nysgerrig, så kom og besøg os på Efterskolernes dag, mellem kl. 11-17.

Der vil være lækker mad og kage, som enten kan nydes på skolen eller medbringes på farten til næste destination!

Vi glæder os til at se dig <3