Dyrene

På Thorsgaard Efterskole holder vi meget af dyr. Foruden vores 12 islandske heste som indgår i valgfags- og i linjefagsundervisningen, har vi stor glæde af de tre hunde, der bor med deres lærer-ejere på skolens område. Mødet med en glad hund med logrende hale er godt for både tanker og humør, så når Lulu, Viva eller Walther tøffer rundt på skolen, vækker det stor begejstring os både elever og hunde. Endvidere kommer andre lærer-hunde ofte på besøg på skolen, og de elever, der har lyst, lufter dem dagligt og hygger sig med dem på udearealerne.
Et par katte og kaniner er også fast bestanddel på skolen, og omkring skolen græsser får og køer i det grønne.

Bevæger du dig ned til fjorden skal du igennem de forskellige folde, og du vil opleve en lydramme med både pruh, mæh, muh og fuglekvidder.