Dyrene

På Thorsgaard Efterskole holder vi meget af dyr. Foruden vores 12 islandske heste som indgår i valgfags- og i linjefagsundervisningen, har vi også grise. Grisene bliver som udgangspunkt passet og plejet af eleverne i tæt samråd med lærerne, og de spiser med velbehag de grønne rester fra køkkenet.

Derudover prøver vi også at fremavle egen hønsebestand, dog med blandede resultater ;). Endvidere kommer nogle af lærernes hunde ofte på besøg på skolen, og de elever, der har lyst, lufter dem dagligt og hygger sig med dem på udearealerne. Et par katte og kaniner er også fast bestanddel på skolen, og omkring skolen græsser får og køer i det grønne.

Bevæger du dig ned til fjorden skal du igennem de forskellige folde, og du vil opleve en lydramme med både pruh, mæh, muh og fuglekvidder.