Husene

På Thorsgaard er der seks elevhuse, der alle har navn efter Nordisk Mytologi. Du kan altså enten bo i Thor, Odin, Yggdrasil, Norne, Fenris eller Idun. Alle husene ligger på Ase-torvet, som er et dejligt udendørs mødested, hvor især de lange lyse aftner kan nydes i hinandens selskab.

Som udgangspunkt er værelserne to-sengsværelser, med enten køjesenge eller to enkeltsenge. I bor på værelserne sammen som roomies, enten dreng-dreng eller pige-pige. I husene er I blandet både piger og drenge, og to til tre værelser deler toilet og bad. I hvert hus er der plads til 18, undtaget i Idun, hvor der plads til seks unge i alt, med tre på hvert værelse.

I løbet af skoleåret vil du have tre forskellige værelser og roomies. I Thorsgaards ånd er dét rigtig godt, da du så bliver præsenteret for flere forskellige efterskolekammerater, og du derved får en bedre tolerance og forståelse for andre unge mennesker, du måske ellers ikke ville have fundet sammen med.

I står selv for oprydning og rengøring på værelserne, og sammen finder I den bedste værelses-stemning: Hvordan skal lige præcis du og din roomie skabe det bedste udgangspunkt for et stærkt år på Thorsgaard?