Køkkenet

På Thorsgaard Efterskole elsker vi god og sund mad. Vi bestræber os på at bruge årstidens grønt og køber ind såvidt lokalt og økologisk som budgettet tillader. Vi er optaget af bæredygtighed og af at lære jer elever, hvor vigtigt det er at blive kompetente forbrugere i vores moderne verden.

Dette får du selv lov til at snuse til, når du indgår i den obligatoriske køkkenuge som elev på efterskolen. Her vil du sammen med køkkenteamet planlægge ugens måltider og lære noget om store mængder mad og sammensætningen af råvarer, der udgør den gode mad, vi spiser på Thorsgaard. Du vil sammen med de andre køkkenelever og køkkenteamet præsentere den mad, du har været med til at lave til middag.

Vi spiser altid varm mad til middag i hverdagen.

Der er mulighed for at spise op til seks gange om dagen, med tre hovedmåltider i spisesalen. Vi spiser både traditionelle og “moderne” retter, maden er hjemmelavet og lavet af friske råvarer.

Vi følger de 10 kostråd og har naturligvis “elitesmiley”

Har du specielle/specifikke krav vedrørende kosten, er det blot at rette henvendelse til køkkenet inden opstarten, så vi kan planlægge den bedst mulige kost for dig!