eSport

Drømmer du om at bringe efterskolefællesskabet med ind i den virtuelle verden?

Elsker du at game, og kunne du godt tænke dig at bruge mere-tid på eSport ?

Dette linjefag rummer masser af tid til at spille, men der vil også være stort fokus på kommunikation, samarbejde, teambuilding, fysisk træning og sund kost, med henblik på at komme i god fysisk form og være mentalt stærk.

Det  er ikke vigtigt, hvilket spil du er god til, men mere at få lært at spille sammen med andre.

Synes du, det lyder fedt, så er linjefaget eSport måske noget for dig.

Se video

Samarbejde og kommunikation

I de fleste spil er det ofte vigtigt, at man selv er god og hurtig. Det er det også i eSport, men her er man i ligeså høj grad afhængig af sine medspillere. Her er det vigtigt, at du kan stole på dine holdkammerater og indgå aftaler, snakke pænt og ordentligt sammen samt udarbejde en fælles strategi, som I sammen målrettet går efter.

Det er det, vi her på Thorsgaard Efterskole vil opøve og opkvalificere dig i. I dit fremtidige arbejdsliv er samarbejde og kommunikation en meget vigtig medspiller, og derfor vil vi på Thorsgaards eSport-linje bl.a. give dig en masse redskaber til at forbedre dig på dette felt. Det er også vigtigt, at du kan indgå samarbejde og kommunikere med alle typer af mennesker, da du i dit voksenliv vil møde forskellige mennesker overalt. Dét både som med- og modspillere.

Teambuilding, fysisk træning, evaluering, samtaler og at spille sammen med holdet, er nogle af de redskaber vi bruger til at opøve dine kompetencer indenfor samarbejde og kommunikation.

For at opretholde den sunde livsstil, vil der være fokus på, at vi i eSport lever sundt. Så derfor vil der i undervisningen kun være sunde drikke- og madvarer såsom vand og frugt.

Der er generelt rift om pladserne på denne linje, og du skal kontakte skolen for at høre om pladser til indeværende skoleår, samt sørge for at tilmelde dig i god tid til de kommende skoleår, hvis du vil med på “eSport”.

Linjefagstur

Vi skal ud at opleve en stor og fed event, som gerne skal være en Major. Vi skal opleve de store stjerner på scenen, men samtidig skal vi også have nogle kulturelle oplevelser dét sted, vi rejser til. Det bliver den fedeste tur, hvor fællesskabet og oplevelserne er helt i top.

Derudover skal vi selv arrangere en LAN event, og der vil også blive mulighed for at komme ud at opleve andre events.

 

Mikkel Støjberg, 17 år

eSport
eSportslinjen er fed, fordi jeg godt kan li’ at game og spille computer, men også fordi jeg lærer noget om samarbejde, kommunikation og taktisk forståelse. Jeg synes, det er fedt at snakke strategi og taktik med min træner, fordi jeg oplever, det er noget, der giver mig kompetencer, som jeg kan bruge på min videre ungdomsuddannelse og senere i arbejdslivet. Jeg kan godt li’ at lave teambuildingsøvelser på holdet og opleve, det ikke bare er gaming, der gør det sjovt at have eSport, men i det hele taget at få strategier sammen med mine holdkammerater, som jeg bruger direkte i eSports-sammenhænge, men som jeg helt sikkert også vil tage med mig, når jeg engang stopper på Thorsgaard.

Book en rundvisning
Læs mere
Bliv elev
Læs mere