Outdoor

Bliv udfordret og brug din krop

Har du lyst til brusen i blodet, klatring i trætoppe, kajakræs på vandet, overnatning i det fri og o-løb i de smukke bakker ned til Mariager Fjord, er vores Outdoorlinje måske noget for dig.

Outdoor er for dig, der er glad for at blive udfordret og bruge din krop i udendørsaktiviteter.

Se video

Kajak, mountainbike og klatring

Hvis du vælger outdoorlinjen, får du lov til at komme ud at prøve kræfter med naturen på mange forskellige måder. Linjen tager oftest udgangspunkt i kajak, mountainbike og klatring. Du får endda mulighed for at tage prøven i EPP (European Paddle Pass), hvis diplom giver adgang til at ro selvstændigt overalt i verden.

Linjen giver også mulighed for at stifte bekendtskab med almindeligt lejrliv, hvor vi laver mad over bål, overnatter i naturen og kigger på stjerner. Outdoorlinjen giver dig også mulighed for at prøve aktiviteter som skiløb og snorkling.

På Outdoor kommer du helt sikkert ikke til at kede dig, og hvis du vil udfordres på det fysiske og mentale plan, så skal du vælge “Outdoor”.

Linjefagstur

Et par gange årligt tager vi på spændende ture rundt i Danmark og Skandinavien. I vil blive udfordret psykisk som fysisk og vil, når dagen slutter efter en udfordrende dag i terrænet, sove sødeligt –  om det så er i toppen af et træ, i shelter eller bivuak!

Lasse, 15 år

Outdoor

Jeg synes, man burde vælge outdoorlinjen, fordi man kommer ud og prøver en hel masse fede outdoor aktiviteter. Indtil videre har jeg både været ud at sejle i kajak, kørt mountainbike og klatret i træer. Det er alt sammen fedt på så mange forskellige måder. Fx fordi man får prøvet nogle af sine grænser af, imens man er sammen med sine venner. Selvom der er så mange aktiviteter er der stadig plads til at slappe af, fx ved at der bliver lavet mad over bål.

Du burde vælge outdoorlinjen på Thorsgaard, hvis du godt kan lide at være ude i naturen og gerne vil prøve nogle fede outdoor aktiviteter.

Book en rundvisning
Læs mere
Bliv elev
Læs mere