Musik & Performance

Vi tvinger dig ikke til at danse
…men vi vil vædde på, at du ikke kan lade være!

For nogen er Musik og Performance at stå midt på scenen med spotlight i hovedet og publikum på den anden side af lysmuren. At overgive sig til dansen mens bassen pumper pudset af loftet. Det kan også være at nørde i timevis med vennerne i øvelokalet, mens musikken løber op af væggene og sveden drypper fra panden. Eller indspille resultatet i vores studie og spille dit track for vennerne.

Se video

Fordyb dig i fællesskabet
Alt dette får du lov at prøve på Musik og Performance. Vi tvinger dig hverken til at danse, spille teater eller musik, men vi tvivler på, at vi kan stoppe dig, når du først kommer i gang på Thorsgaard Efterskoles Musik og Performance-linje.
Tre dygtige og engagerede lærere med hver sit speciale sørger for, at du bliver udfordret, hvor du vil udfordres, giver dig mulighed for at dyrke det, du ønsker at dyrke og hjælper dig med at blive dygtigere til det, du ønsker at blive dygtigere til.
Som elev på Musik og Performance kommer du til at opleve begejstringen, når hele linjen er samlet til oplevelser i fællesskabet. Andre gange vil vi dele os op, så alle på linjen får plads til at fordybe sig i dans, teater eller musik. Og hvem ved… måske får du udfordret din komfortzone. Måske ligger din nye drøm og venter på dig – lige midt i vores dramasal eller i musikstudiet.
Du behøver ikke være ekspert for at komme til os, men du skal være klar på at give os chancen for at begejstre dig og gerne være klar på nye udfordringer. Og på gode oplevelser, for sådan nogle er der i vente. Det kan være under en af vores forestillinger, hvor musik, dans og teater mødes. Det kan være på linjefagsturen. Det kan være lige i det øjeblik, du nailer en rolle, får styr på en koreografi eller en guitarsolo.
Der er nok at vælge mellem på Musik og Performance på Thorsgaard Efterskole.

Linjefagstur

Vores linjefagstur er en lejrskole pakket med kultur og fællesskab. Linjens elever og lærere finder et rejsemål, hvor de gode oplevelser står i kø, og hvor vi finder inspiration til nye projekter på skolen.

Chanett, 15 år

Performance

Jeg har altid godt kunne lide at performe for folk, vise dem hvad jeg kan, og det synes jeg, man får god mulighed for her på performancelinjen. Jeg får lov til at udfolde mig og give den max gas både på drama og dans. Uanset om man er nybegynder eller ej, så er det lige fedt, og man udvikler sig og prøver grænser af.

Book en rundvisning
Læs mere
Bliv elev
Læs mere