Performance

Er du én af dem, der bare elsker at stå på en scene?

Synes du, det er fedt at spille musik sammen med dit band? Drømmer du om at opfinde din egen rolle og få den levendegjort i en forestilling? Bliver du glad i låget, når musikken spiller højt, og du udtrykker dig igennem dans?

Så er linjefaget Performance et oplagt valg for dig!

Teater, drama og musik

Performance er et fag, der tager udgangspunkt i dramatikken og musikkens verden. Linjefaget kan dele sig i tre med musikken på den ene side, teater/dramatikken på den anden og dans på den tredje. Det kan også være, du som elev ønsker at kombinere dem alle tre. I løbet af året vil Performance-linjen skulle præstere en danseforestilling, der tager udgangspunkt i både musik og teater. Danseforestillingen vil tage afsæt i forskellige dansestile til musik, som er indøvet, indspillet og produceret af de musiske elever. Dansene kan evt. blive bundet sammen af fortolkende dialoger/monologer fra teater-eleverne, og sådan kan det hele gå op i en højere enhed både på omkring scenen.

Endvidere vil der i årets løb være mulighed for fremstilling af en musikvideo samt filmproduktion. Det kunne også være en rockkoncert med inviterede gæster. Eller musicalgenren måske med videre udgangspunkt i en turné til andre spillesteder.  På “Performance”  er det kun fantasien der sætter grænser!

Det er ikke vigtigt at kunne det hele på forhånd, men det er vigtigt, du har motivationen til at lære og er åben for måske at kaste dig ud i andre grene af performance end netop det, du normalt boltrer dig i.

Hvis du vil udfordres på din komfortzone og turde bevæge dig selv og andre på det musiske og dramatiske plan, skal du vælge Performance på Thorsgaard!

Linjefagstur

På linjen kommer du afsted på tur sammen med de andre linjefagselever og dine lærere. På turen bliver I udfordret i det dramatiske og musiske, I skal måske selv optræde og spille, eller måske se en stor opsætning af et af de store stykker, I kan arbejde videre med som inspiration.

Chanett, 15 år

Performance

Jeg har altid godt kunne lide at performe for folk, vise dem hvad jeg kan, og det synes jeg, man får god mulighed for her på performancelinjen. Jeg får lov til at udfolde mig og give den max gas både på drama og dans. Uanset om man er nybegynder eller ej, så er det lige fedt, og man udvikler sig og prøver grænser af.

Book en rundvisning
Læs mere
Bliv elev
Læs mere