Teknik & Science

Er der en opfinder gemt i dig? Og er du innovativ og nysgerrig?

Har du lyst til at prøve kræfter med alt fra at flyve med droner til programmering af LEGO-robotter, og har du hænderne godt skruet på?
Synes du, gadgets er spændende, og tænker du på en ungdomsuddannelse som fx HTX?

Så er linjefaget Teknik & Science måske noget for dig.

Se video

Robotter, gadgets og opfindelser!

På Teknik & Science kommer du til at arbejde med al den teknologi, der omgiver dig i dagligdagen, og du vil, i samarbejde med dine holdkammerater, undersøge, hvordan den fungerer. I robotværkstedet skal du bygge LEGO robotter med Mindstorm, der både skal designes, bygges og programmeres. Du skal også lære at programmere og lege med den ultimative gadget, robotten NAO.

Du bliver måske ekspert i at flyve med droner og bygge radiostyrede biler om til monstermaskiner, for det er nemlig noget af det, du kommer til at arbejde med på linjefaget.

Teknik & Science har sin egen 3D printer, og derfor kommer du naturligvis til at arbejde med 3D design og 3D scanning, og alle de fantastiske produkter du og dine holdkammerater får lavet, skal selvfølgelig printes og virkeliggøres. Det handler om teknologi-dannelse og om at blive intelligente praktikere.

Linjefagstur

På linjen kommer du afsted på tur sammen med de andre linjefagselever og dine lærere. På turen bliver du udfordret i det tekniske og videnskabelige, og du bliver udfordret på flere parametre, hvor både hænder og hjerne kommer i mange vindinger.

Magnus,16 år

Teknik & Science

I det her fag er ens fantasi det eneste, der sætter grænser. Vi får lavet robotter og arbejder med programmering. Jeg valgte teknik, fordi jeg altid har interesseret mig for computer og robotter, og det har været lige, som jeg håbede på. Hvis du får en ide til en robot og gerne vil prøve at bygge den, så er det helt sikkert muligt.

         

Natuk, 16 år

Teknik & Science

Jeg valgte det her fag, fordi jeg syntes det så spændende ud, og det lignede et fag, hvor jeg kunne bruge min fantasi.

Jeg har sammen med en ven bygget en Lego Mindstorm robot og vi har programmeret den til den robot, som vi gerne ville have, den skulle være. På teknik bruger man sin kreativitet til at få sine ideer til virkelighed.

Book en rundvisning
Læs mere
Bliv elev
Læs mere