Ansatte

Anne Mette Schubart

Forstander

forstander@thorsgaardefterskole.dk

Anne Mette er skolens forstander. Hun flyttede fra det sjællandske ind i forstanderboligen i løbet af sommeren 2017 med mand og børn og et større dyrehold bestående af 2 ponyer, 2 hunde, 4-5 kaniner og en gammel kat.

Anne Mette har været vant til at undervise i psykologi, medborgerskab, dansk og specialundervisning. Hun er uddannet lærer og Marte Meo terapeut og interesserer sig for samspillet mennesker imellem. Hun har let til smil og grin og vil allerhelst løse konflikter ved at lytte og samtale.

Bo Jacobsen

Viceforstander

viceforstander@thorsgaardefterskole.dk

Matematik og outdoor.

Bo er et af de nyeste medlemmer af flokken på Thorsgaard. Omend han ikke har megen erfaring fra efterskoleverdenen, har han allerede det forkromede overblik og en super relation til både ansatte og elever. Hvad Bo mangler af erfaring fra efterskole, har han i høj grad fra andre dele af skolesystemet, idet han både har været lærer og leder i andre skoletilbud.
Og så er han udstyret med både lun humor og vilde kompetencer for administration, IT og bold-gribning, hvilket er et helt perfekt mix på Thorsgaards kontor.

Når Bo ikke knokler på kontoret, hopper han med på outdoor-linjen eller underviser i matematik.

Randi Tovgaard

Lærer & skolevejleder

rt@thorsgaardefterskole.dk

Dansk · Outdoor · Smykker

Hvis du ikke kan finde Randi går du bare efter lyden – stor stemme der bruges gavmildt krydret med et grin, der får ruderne til at klirre. Og hvad griner hun så af? Af kolleger, elever og ikke mindst sig selv.

Randi kan heldigvis se det sjove i det meste, men er også knaldseriøs, når hun underviser i smykkeværkstedet og i dansk. Og så er hun friluftsvejleder, så hun er også ofte at finde sammen med elever i toppen af et træ, på fjorden eller i en snehule, når hun underviser på outdoorlinjen .

Derudover er hun skolens dygtige skolevejleder, der sørger for at alle drager videre herfra til en relevant uddannelse.

Marianne Bredahl

Lærer & skolevejleder

ma@thorsgaardefterskole.dk

Tysk · TE10 · Psykologi & Livsstil

Marianne troede, hun var færdig med efterskolelivet, men efter to års pause, måtte hun indse, at hun ikke helt enkelt ikke kunne undvære Thorsgaard.

Hun er er skolens tysklærer og sørger for at tyske gloser og grammatik terpes, dog ikke helt i samme tempo, som når hun danser hip hop i dansesalen. Foruden tysk underviser hun i TE10, og så er hun skolevejleder. Marianne er også en del af lærerteamet på “Psykologi & livsstil”, og så er hun altid god for en snak om fortid, nutid og fremtid.

Anne Schærff

Lærer

as@thorsgaardefterskole.dk

Engelsk · TE10 · Psykologi & livsstil

Hvis der skal skrives digte natten lang, tales pigesnak, laves smukke installationer og optages planking-film på underlige steder, er det Anne, du skal have fat i. Derudover har hun en engels tålmodighed, store ører og elsker at hjælpe elevers mere eller mindre tossede ideer på vej.

Anne bor til tider i skolens hønsehus, elsker islandske heste og dyr i det hele taget, har været jorden rundt et par gange i sejlbåd og så underviser hun i engelsk, i TE10 og på “Psykologi og livsstil”.

Marianne Klemmen Jensen

Lærer – orlov 2019/20

mj@thorsgaardefterskole.dk

Dansk · Matematik · Hestelinje

Marianne har selv været elev på Thorsgaard og kunne ligesom ikke rigtig få nok. Sin unge alder og ringe størrelse til trods besidder Marianne en stor autoritet på hesteområdet, hvor både heste og fnidrende hestetøser lytter intenst, når de skal lære nyt.

Marianne gør dog det hele med et varmt og imødekommende smil, der byder alle indenfor i folden. Når hun ikke rider, underviser hun i dansk og matematik.

Anne Rye

Lærer – orlov i 2019/2020

ar@thorsgaardefterskole.dk

Fysik/Kemi · Matematik · Biologi · Geografi · Outdoor

Skolens action-heltinde er vildere end vild. Du møder hende ofte med en flok elever på vej til nye spændende strabadser – Snehuleture og fjeldtoppe i Norge, mountainbike, kajak og stjernenætter i Danmark. Hun er i det hele taget altid klar til at videreformidle sin begejstring og store viden indenfor outdoorfaget.

Derudover underviser hun i fysik/kemi, matematik og bio/geo. Og så bager hun fantastiske kager til alles store glæde.

Frederik Hugger

Lærer

fh@thorsgaardefterskole.dk

Fysik/Kemi · Matematik · TE10 · Teknik & Science

Frederik er skolens teknik-geni – der er ikke det, han ikke kan opfinde. Han underviser i fysik/kemi, matematik, i skolens TE10 klasse samt på linjen “Teknik og science”.

Hvis der skal laves prøvesprængninger står Frederik forrest i køen, og så er han uofficiel verdensmester i at powernappe.

Mads Bjørk Jensen

Lærer

mb@thorsgaardefterskole.dk

Engelsk · Idræt · teknik & science · læsevejleder

Mads kan en hulans masse forskelligt, som alle på Thorsgaard nyder godt af. Han spiller guitar, bygger shelters mm., laver bål og cykler mountainbike. Han er egentlig ikke vinterbader, men han er altid klar til at tænde op i saunaen, når seje elever skal varmes igennem efter en vintertur i fjorden.

Han startede som tømrer men læste videre til lærer og underviser nu i både engelsk og idræt, og så er han skolens veluddannede læsevejleder.

 

Anne-Louise Frandsen

Lærer

af@thorsgaardefterskole.dk

Dansk · Islandske heste · Naturfag

Anne-Louise er skolens heste-mor, og efter flere år som lærer i folkeskolen, viser det sig, at Anne-Louise og efterskole er et perfekt match!

Udover at tage sig kyndigt af naturfagene og danskundervisningen, så er Anne-Louise bidt af en islandsk hest – eller mange faktisk. Hun har ikke blot en masse med skolens og elevernes heste at gøre, men hun har også en ordentlig flok af dem derhjemme. Anne-Louise er uddannet B-instruktør, hvilket certificerer hende til undervisning samt ryttermærker til stor glæde for heste-eleverne.
Desuden er hun yogainstruktør, hvilket vi heldigvis også får lov at nyde godt af på Thorsgaard.

Anders Lenau Hedegaard

Lærer

ah@thorsgaardefterskole.dk

Musik · Matematik · Kulturfagene · TE10

Anders er skolens musiklærer, og han spiller livligt og dejligt til fællessang og sangtime, hvor han med højt humør og sangglæde lærer os om både dansk og udenlandsk sangskat.

Anders er en del af lærerteamet i TE10, og så styrer han alle elever gennem Thorsgaard-faget, 5D – “debat, dilemma, demokrati, dannelse og dig”.

 

Michael Juul Thomsen

Lærer

mt@thorsgaardefterskole.dk

Matematik · eSport · fodbold

Når vi skal nævne Michael, kommer man ikke udenom Astralis eller Aab! Michael er skolens e-sport- og fodboldekspert, og derfor står Michael for skolens e-sport liniefag og fodbold valgfag.
Michael er altid klar, når der er brug for gode råd, en masse strategier, en god snak og ikke mindst til et godt grin sammen med elever og kollegaer.

Når han ikke gamer, underviser han i matematik eller er den benhårde fodbolddommer, når eleverne giver den gas på grønsværen.

Laura Delfs Dantoft

Lærer

ld@thorsgaardefterskole.dk

Dansk · Yoga · Støttelærer · Psykologi & livsstil

Laura er den nyeste i kuldet, og hun er nærmest vokset op på Thorsgaard, da hendes forældre har arbejdet på skolen, da hun var barn. Nu er hun tilbage i rollen som lærer, og selvom hun er ny i efterskoleregi, så har hun masser af erfaring fra folkeskolen, og med sin rolige, bestemte og glade tilgang til både elever og kollegaer, er Laura et stærkt kort på Thorsgaard-hånden.

Udover at tage sig kyndigt af danskundervisningen i BS, så er Laura uddannet instruktør i børne- og teenage-yoga. Det nyder eleverne godt af i både valgfag og på hendes vagter, hvor muskler strækkes og roen sænker sig i krop og sind. Laura er også med på linjefaget psykologi & livsstil, og så er hun en vaskeægte sangfugl.

Johan Nielsen

Pædagog og lærer

jn@thorsgaardefterskole.dk

Engelsk · støttelærer

Johan arbejder bl.a. i skolens BS klasse. Han er en frisk mand med et godt glimt i øjet og altid med på en sjov bemærkning. Johan holder meget af at “bokse med de unge” og er altid klar på en god diskussion, hvor de unge oplever sig set og hørt i dialogen.

Johan kommer oprindeligt fra Færøerne, og dette medfører af og til en måbende elevflok, der ikke lige kan gennemskue hans betoning af ordene i første omgang. Johan arbejder, ligesom Bente, pædagogisk med de unge, der har brug for ekstra støtte og omsorg.

Frederik Kløve Thostrup

Kok & eSport

Frederik er skolens dygtige og engagerede køkkenchef. Han er både uddannet kok og pædagog, hvilket er en rigtig god kombination, når man skal lave mad i samarbejde med efterskoleelever. Vi kalder ham “pædakok” 🙂

Frederik slår et slag for lokale råvarer, økologi og at undgå madspild, så genbrug har fundet vej til køkkenet på Thorsgaard.

I øvrigt er friluftsliv en stor del af Frederiks fritidsliv, og så er han en stjerne udi eSport, hvor han også gerne udfordrer eleverne, når han er med på linjefaget.

 

Gitte Høyer

Kok

gh@thorsgaardefterskole.dk

På Thorsgaard er vi begavet med den dygtigste og dejligste kok, der som bonus er helt vild med at være sammen med unge mennesker og give dem gode madoplevelser med i bagagen. Gitte sætter, sammen med Frederik, en ære i at lave lækker, sund og sjov mad til alle mand flere gange om dagen, og så er hun en ørn til at få det hele til at se ud af en million.

Gitte er sund med sund på, og det har hun både med i køkkenet hos os, og når hun løber skønne lange ture i naturen.

Lise Munk

Lærer

lm@thorsgaardefterskole.dk

Støtte- og inklusionslærer

Lise er i huset i dette skoleår, inden hun drager på nye efterskoleeventyr.
Hun tager sig kyndigt af elever, når livets udfordringer er store, og så hjælper hun i BS med engelsk og matematikken, der ofte driller.

Hygge, strikketøj, hjælp, historier og gode snakke – det er Lise.

Lisbeth Pedersen

Administrativ afdelingsleder

lp@thorsgaardefterskole.dk

Lisbeth møder man oftest i telefonen, når man ringer til skolen. Hun er kaptajn på kontoret og holder styr på alt – også det vi andre skulle have styr på.

Og skolen ville helt sikkert hurtigt gå i stå, hvis ikke Lisbeth bestemt men kærligt gelejdede både elever, lærere og forældre den rette vej. Lisbeth har en lille kunstner indeni, der leger med glaskunst og hæklenåle efter arbejde.

Johnny Eliasen

Pedel

je@thorsgaardefterskole.dk

Er du låst ude? Kommer der kun koldt vand ud af hanen? Har du et teknisk problem, så gå trygt til skolens pedel, Johnny.

Han kan næsten hjælpe med alt – også trøst ved kærestesorger og med spændende fortællinger om sit liv som professionel fodboldspiller og konditor.

Tina Soelberg Jensen

Oldfrue

ts@thorsgaardefterskole.dk

Tina er skolens oldfrue, der har styr på elevernes rengøring på hele skolen.

Hun kender alle hjørner og kroge, og ikke det mindste støvfnug undgår hendes falkeblik. Alle elever er på skift på rengøringskursus hos Tina og bliver kærligt rustet til med hård hånd at bekæmpe skidt, snavs og nullermænd.

Grete Skals

Rengøringsassistent

gs@thorsgaardefterskole.dk

Grete møder du altid bevæbnet med godt humør, et smil på læben og rengøringsremedier lige ved hånden.

Udover at varetage rengøringen på skolen har Grete svært ved at gå forbi en blomst, der mangler vand eller et rod, der ikke er hendes, uden lige at gøre lidt ved det.